Særlig køreundervisning

Særlig køreundervisning er for dig som har fået frakendt kørekortet og har haft kørekort mindre end 3 år.

Pris 4.500,-

Kom i gang med særlig køreundervisning her

Særlig køreundervisning

Teori- og køreundervisning hos EP Køreskole

For at deltage i særlig køreundervisning skal du følge et program bestående af 8 teorilektioner og 8 kørelektioner. Når både teori- og køreundervisning er gennemført – skal du bestå teoriprøven og den praktiske prøve for at få dit kørekort igen.

Læs mere om generhvervelse af kørekort på Borger.dk

Alt det praktiske vedrørende særlig køreundervisning

Hvem skal vælge særlig køreundervisning

Hvis du har modtaget et kørselsforbud og har haft kørekort i 3 år eller mindre, er det særlig køreundervisning du skal vælge hvis du ønsker at få dit kørekort igen. Hvis frakendelsen af kørekortet skyldes alkohol, narkotika eller lignende, skal du have gennemført et ANT-kursus, før du kan starte teoriundervisningen.

P23 ansøgning og køreprøvebooking

Indledningsvis bør du tage en tur forbi Borgerservice og indhente en ansøgning om kørekort (P23). Alternativt kan du også downloade denne fra deres hjemmeside. Herefter er det nødvendigt, at du bliver registreret i Køreprøvebooking – en platform, som benyttes til at reservere køreprøver: Køreprøvebooking (koreprovebooking.dk).

Fra undervisning til teori- og køreprøve

For at få kørekort, skal du deltage i 8 teorilektioner og 8 kørelektioner. Til sidst skal du bestå en teoriprøve og en praktisk prøve.

Er du klar til at få dit kørekort igen

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behøver mere information omkring generhvervelse af dit kørekort – så kontakt os via kontakt-knappen.

Hvis du ønsker at komme i gang med særlig køreundervisning med det samme, kan du blot klikke på “tilmeld dig særlig køreundervisning nu”.